Backlash 2016: Ο πιο επιτυχημένος παλαιστής όλων των εποχών!


Σε ένα φανταστικό από όλες τις μεριές Backlash, έφτασε στο τέλος του. Συγκινήσεις, γράφτηκε ιστορία στο Main Event, πήρε το συμβόλαιο o Heath μαζί και τους Tag Team τίτλους με τον Rhyno, τα κατάφερε επιτέλους η Becky και άλλα περισσότερα έγιναν σε αυτό το υπέροχο Pay Per View!

Τα κατάφερε η "Lass Kicker"!
Αρχικά στο Ring μπήκαν οι Shane Mcmahon και Daniel Bryan, οι οποίοι μας καλωσόρισαν στο Backlash 2016. Αφού μίλησαν για το Smackdown Live και την υποστήριξη του κόσμου, περάσαμε στο Six Pack Elimination Challeneg για τον Smackdown Live Womens Τίτλο.


Σε έναν όμορφο αγώνα, οι 6 γυναίκες μπήκαν αποφασισμένες για την νίκη. Πρώτη πρώτη αποκλείστηκε η Alexa Bliss από την Naomi μετά από συνεργασία της με την Natalya, κάνοντας ένα Flying Neckbreaker από το τρίτο σχοινί, σε συνδυασμό με ένα Powerbomb της Natalya.


Στην συνέχεια, η Nikki Bella, έριξε την χαρακτηριστική της γροθιά στην Naomi στον αέρα, αλλά τον αποκλεισμό τον πήρε η Natalya μετά από το Sharpshooter και η Naomi παραδόθηκε.


Ο αγώνας είχε πάρει άλλες διαστάσεις και το Match έγινε "ροντέο". Η Natalya απέκλεισε μεν την Naomi, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα, η Nikki Bella έκανε το Pin στην σύζυγο του Tyosn Kidd,με το Fireman's Carry Cutter, με αποτέλεσμα στο Ring να μείνουν οι Carmella, Becky Lynch και Nikki Bella.


H Nikki δεν πρόλαβε να το χαρεί, καθώς η Carmella με Roll Up την απέκλεισε από την συνέχεια. Η Carmella είχε κάνει την έκπληξη και έμεινε με την Becky Lynch στο τέλος. Η Nikki, χαστούκισε την Carmella λίγο πριν φύγει.


Και φτάσαμε στην τελική δυάδα. Carmella και Becky Lynch για τον τίτλο, με την νικήτρια να γράφει ιστορία. Η Becky με συνεχόμενα Beck Plex πήρε το πάνω χέρι, μέχρι η Carmella να χτυπήσει την "Irish Lass Kicker" με Superkick. Η Becky όμως, κλείδωσε γρήγορα την Carmella στο Dis-Arm-Her και η Carmella δεν είχε άλλη επιλογή από το να κάνει Tap Out. Έτσι, η Becky Lynch έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη Smackdown Womens Champion!



Ύστερα είδαμε τον Bray Wyatt να τραυματίζει τον Randy Orton στο πόδι με την πόρτα από το Dressing Room του "Viper".

Πιο δυνατοί από ποτέ οι Usos, συνέτριψαν τους Hype Bros!




Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, οι νέοι Usos, κατέστρεψαν τους Hype Bros και θα αντιμετωπίσουν τους Heath Slater και Rhyno αργότερα. Η νίκη ήρθε με Submission από τον Jey Uso στον Zack Ryder.

Ανίκητος ο The Miz. Επικράτησε ξανά!



Σε έναν υπέροχο αγώνα, οι Miz και Dolph Ziggler έδωσαν τα πάντα τους, αλλά ο The Miz ήταν ο καλύτερος και νίκησε τον Ziggler, αφού είχε προηγηθεί ένα ψέκασμα της Maryse στον Ziggler. Ο "A-Lister" κέρδισε με Skull Crushing Finale. Σε έναν αγώνα που ο Miz είχε τον έλεγχο, ο Ziggler έκανε ένα δυναμικό Comeback, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Miz. To Superkick δεν ήταν αρκετό για την νίκη, έτσι ο Miz θα συνεχίσει το Reign του ως Intercontinetal Champion.

Νίκη ψυχολογίας για τον Corbin.


Στον αγώνα του Pre Show. o Baron Corbin αντιμετώπισε τον Apollo Crews και σε ένα καλό Match για Pre Show και πήρε την νίκη με την τελειωτική του κίνηση, το End Of Days!

Από το πουθενά...

... ακυρώθηκε ο αγώνας του Randy Orton και του Bray Wyatt, αφού ο Randy Orton δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Ο Bray Wyatt νίκησε με Forfeit, αλλά ο Kane ήρθε και πήρε αγώνα με τον Bray σε No Holds Barred. O Kane πήρε την νίκη κόντρα στον Bray, όταν ο Orton από το πουθενά χτύπησε τον Bray με RKO! Ακόμα μια νίκη για τον βετεράνο, συνεχίζει το σερί ηττών ο Bray Wyatt.


Χρυσό για Heath Slater και Rhyno 


Μεγάλη νίκη για το δίδυμο Heath Slater και Rhyno, αφού κατέκτησαν τους Smackdown Tag Team τίτλους και ο Heath πήρε συμβόλαιο με το Smackdown Live. O Rhyno εκτέλεσε το Gore και ο Heath Slater έκανε την τελική πτώση για την νίκη κάτω από επιδοκιμασίες από το κοινό!

Επιτυχίες και επιτυχίες και άλλες επιτυχίες!


Σε έναν αγώνα που οι παλαιστές τα έδωσαν όλα και ήταν το Match της βραδιάς, ο AJ Styles κατέκτησε τον WWE World τίτλο κι έγινε ο πιο επιτυχημένος παλαιστής όλων των εποχών, έχοντας World Championships σε 5 μεγάλα Promotions στο Pro Wrestling. O αγώνας ξεκίνησε με τον Styles να έχει το πάνω χέρι αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα. Μάχες στο κοινό, πολλά Reversals αλλά και Near Falls, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα. Και φτάνουμε προς το τέλος, όπου ο AJ χτύπησε τον Ambrose με Low Blow, με τον διαιτητή να έχει γυρισμένη την πλάτη και εκτέλεσε το Styles Clash για να κατακτήσει τον μεγάλο αυτό τίτλο. Η Phenomenal Era μόλις άρχισε!

Θέλετε να δείτε το Backlash; Μένει ένα Click εδώ

Αποτελέσματα Backlash 2016

O Baron Corbin κέρδισε τον Apollo Crews
H Becky Lynch νίκησε τις Naomi, Alexa Bliss, Natalya, Carmella και Nikki Bella και έγινε η πρώτη Smackdown Live Womens Champion
Οι Usos υπερίσχυσαν των Hype Bros
O The Miz (c) κράτησε τον τίτλο του απέναντι στον Dolph Ziggler
O Bray Wyatt κέρδισε τον Randy Orton με Forfeit
O Kane επιβλήθηκε του Bray Wyatt σε No Holds Barred Match
Oι Heath Slater και Rhyno νίκησαν τους Usos και έγιναν οι πρώτοι Smackdown Live Tag eam Champions
O AJ Styles κέρδισε τον Dean Ambrose (c) και έγινε ο νέος WWE World Champion

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.