CM Punk όπως...Lesnar !


Όλο το PW Community έχει τρελαθεί όχι με το Backlash αλλά.. με το ντεμπούτο του CM Punk. Ντεμπούτο που θύμισε Brock Lesnar αλλά μόνο με μάχη στο έδαφος. Ο Πάρης αναλύει την όλη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύοντας πώς ο Punk θα καταφέρει να γίνει ένας ολοκληρωμένος Fighter.

Αρχικά αξίζει να μιλήσουμε για τον αντίπαλο του CM Punk, Mickey Gall, μετράει ήδη 3 νίκες στο ιστορικό του με εμπειρία στην ερασιτεχνική σκηνή, αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το Jiu Jitsu του. Είναι μόλις 24 ετών από το New Jersey. 



Ο αγώνας κρίθηκε στο πόσο καλά προετοιμασμένοι ήταν οι δύο μαχητές στην μάχη του έδαφος. Είδαμε έναν CM Punk να ρίχνεται στο οκτάγωνο κατευθείαν για γρήγορη όρθια μάχη κακώς, αφού ο Mickey Gall είναι γνωστός για την προτίμηση του στην ελευθέρα πάλη και το Jiu Jitsu, κάνοντας τον αγώνα αυτομάτως μάχη στο έδαφος με το Double Leg Takedown. Το ερώτημα είναι, υπήρχε ο Punk σε όλον τον αγώνα; 

Αφού πλέον παίρνει την πλεονεκτική θέση ''Full Mountain'' ο Gall, ο CM Punk έχει να τα βάλει με χίλιους δύο τρόπους ήττας, ο Mickey τον κέρασε μερικές δυνατές μπουνιές στο αριστερό μέρος του κεφαλιού, και ''ψαχνόταν'' να τελειώσει τον αγώνα γρήγορα, στην πρώτη του προσπάθεια για την πιο εύκολη λύση, δηλαδή το Rear Nakes Choke, ο CM Punk καταφέρνει να το αποφύγει οριακά, αλλά η πλεονεκτική θέση του ''Kid from Jersey'' και η έλλειψη από ανάσες, τον ανάγκασε να κάνει Tap Out στην δεύτερη προσπάθεια πνιγμού.

Συμπέρασμα: Καριέρα δεν μπορείς να χτίσεις σε ηλικία 37 ετών, ο CM Punk αν θέλει να φύγει με το κεφάλι ψηλά από το UFC, πρέπει να προπονηθεί πάρα μα πάρα πολύ, φάνηκε το κενό του στην μάχη στο έδαφος, αφού δεν κατάφερε να βρεί ούτε μια φορά λύση για να βγεί από την μειονεκτική θέση που τον κρατούσε ο Mickey Gall σε όλο τον αγώνα. Κατά την γνώμη μου δεν τελείωσε τίποτα, ο CM Punk θα κάτσει να υδρώσει, αλλά από την μεγαλύτερη εταιρία μικτών πολεμικών τεχνών, θα φύγει με τουλάχιστον 2 με 3 νίκες. 

Για να δείτε τον αγώνα, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.