Cruiserwight Classic 31/8/16: Το τέλος του Brian Kendrick!



Μια μεγάλη καριέρα έλαβε τέλος στο χθεσινό Cruiserweight Classic. Είδαμε υπέροχους αγώνες, συγκινητικές στιγμές και πολύ ωραίο θέαμα και μάθαμε τους πρώτους διαγωνιζόμενους στα ημιτελικά του τουρνουά. Παρακάτω τα αποτελέσματα:

                                                           Gran Metalik από ατσάλι!


  Μετά από έναν θεαματικό αγώνα του Gran Metalik και του Akira Tozawa, ο θεαματικός Luchador, κατάφερε να κερδίσει τον μάχιμο Ιάπωνα, με την τελειωτική κίνησή του, το Metalik Driver. O Metalik έκανε Kick Out από δύο Snap Suplexes και στο τέλος αναδείχθηκε καλύτερος από τον Tozawa. Στό τέλος, οι δύο μονομάχοι έδωσαν τα χέρια μέσα στο χειροκρότημα του κοινού. Ο Metalik περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στα ημιτελικά και θα είναι είτε ο Zack Sabre Jr. ή ο Noam Dar. Θα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

                             O Kota Ibushi τελείωσε την καρίερα του The Brian Kendrick

Στον τελευταίο αγώνα του The Brian Kendrick, O Kota Ibushi κατάφερε να επικρατήσει με ένα υπέροχα εκτελεσμένο Golden Star Powerbomb. Μετά τον αγώνα, οι δύο τους αγκαλιάστηκαν και ο Kenrick ξέσπασε σε δάκρυα. Ο GM του Smackdown, Daniel Bryan, κατέφθασε στο Ring και αγκάλιασε τον Kendrick δακρυσμένος. Πλέον ο Ibushi θα αντιμετωπίσει ή τον Rich Swann ή τον φιλιππινέζο TJ Perkins.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ CRUISERWEIGHT CLASSIC 31/8/16

O Gran Metalik κέρδισε τον Akira Tozawa με Metalik Driver
O Kota Ibushi επιβλήθηκε του Brian Kendrick με Golden Star Powerbomb


Αν θέλετε να δείτε το επεισόδιο, κάντε Click στον σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.