Preview BOLA 2016


Πρεμιέρα κάνει σήμερα το BOLA 2016 και έρχεται με φοβερούς αγώνες και ακόμα είναι η αρχή. Παρακάτω όσα πρέπει να ξέρετε για το Battle Of Los Angeles και ανάλυση όλου του τουρνουά:

Το 12o Battle Of Los Angeles είναι ώρες μακριά. Η 1η μέρα έρχεται και ολόκληρο το Pro Wrestling Community είναι ενθουσιασμένος. Σήμερα θα σας αναλύσω ότι μπορώ για αυτό το μεγάλο τουρνουά. Πρόκειται για το τουρνουά, όπου τα μεγαλύτερα αστέρια στην ανεξάρτητη σκηνή του Pro Wrestling, διαγωνίζονται για έναν στόχο. Να κατακτήσουν την κορυφή. 24 Superstars θα μπουν στο Ring αποφασισμένοι να μας δώσουν φοβερό θέαμα. Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση λοιπόν.

Συμμετέχοντες:

1. Cody Rhodes

Μόλις στην πρώτη του εμφάνιση στο PWG, o γνωστός σε όλους μας, Cody Rhodes, θα προσπαθήσει να προσθέσει στην συλλογή του το φετινό BOLA 2016. Αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Sami Calihan και πρόκειται να είναι ένας φοβερός αγώνας.

2. Kamaitachi

Άγνωστος στο ευρύ κοινό, και αυτός κάνει την πρώτη του εμφάνιση, αλλά είναι από τους θεαματικότερους Ιάπωνες Pro Wrestlers. Αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο τον Trevor Lee και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Αλλά στο BOLA, έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις.

3. Jeff Cobb 

Πολλοί τον ξέρουν ως Matanza και είναι ο Lucha Undergound Champion. O <<West Coast Suplex Machine>> πρωτάρης και αυτός, είναι ένα θηρίο με όλη τη σημασία της λέξης και μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο Ring. Αντίπαλός του στον πρώτο γύρο; Ο Ricochet.

4. Mark Haskins

O μόνος Submission Specialist στο τουρνουά, φέρνει ενθουσιασμό και έχει κερδίσει τον Johnny Gargano για το Smash Championship. Αντιμετωπίζει τον Cedric Alexander στον 1ο γύρο.

5. Dalton Castle

Ο ενθουσιώδης ROH TV Champion, κάνει την παρθενική του παρουσία στο BOLA. Φοβερή τεχνική και μπορεί να προσφέρει άπλετο θέαμα. Στον πρώτο γύρο θα βρει στον δρόμο του τον Jack Gallagher.

6. Pete Dunne

Ο νεαρός θα προσπαθήσει να κάνει κάτι στο τουρνουά. Δεν έχει δείξει πολλά πράγματα και είναι η ευκαιρία του να δείξει τις ικανότητες του. Αντιμετωπίζει τον Mark Andrews.

7. Sami Calihan

Δεύτερη εμφάνιση του μετά από το τουρνουά του 2012 όπου είχε φτάσει στα ημιτελικά αλλά έχασε από τον Adam Cole. Θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Cody Rhodes.

8. Tommy End

Από τους έμπειρους στο τουρνουά. Πέρυσι είχε φτάσει ως τα ημιτελικά όπου και ηττήθηκε από τον Mike Bailey. Φέτος θέλει να κάνει μια καλύτερη πορεία. Πρώτο εμπόδιο; Ο Zack Sabre Jr.

9. Trevor Lee

Τρίτο BOLA στη σειρά, αυτή τη φορά ελπίζει για μια εμφάνιση στον τελικό. Το 2014 είχε φτάσει ως τα ημιτελικά όπου είχε ηττηθεί από τον Gargano. Πέρυσι αποκλείστηκε από τον Marty Scurll. Φέτος αντιμετωπίζει τον Kamaitachi, όντας το φαβορί της αναμέτρησης.

10. Cedric Alexander

Από τους νεαρούς του τουρνουά, προσφέρει θέαμα στο κοινό και είναι γνωστός και από το CWC. Πήρε την θέση του απόντα Adam Cole και πλέον, κάποιοι θεωρούν πως θα φτάσει στα ημιτελικά, αλλά πρέπει να περάσει πρώτα τον Mark Haskins.

11. John Hennigan 

Μεγάλο όνομα. Στο WWE για μερικά χρόνια και τώρα βρίσκεται στο Lucha Underground. Γνωστός σε όλους ως John Morrison. Πλέον αγωνίζεται ως Johnny Mundo ή John Hennigan. Το φαβορί για κάποιους. Πρώτος αγώνας εναντίον του Matt Sydal (Evan Bourne). Όποιος περάσει από εδώ θα φτάσει μακριά.

12. Jack Gallagher

Φοβερός Competitor, Καλός Grappler και είναι πιο πολύ Mat Wrestler. Φέτος φαίνεται πιο δυνατός από ποτέ και αντιμετωπίζει τον Dalton Castle στον πρώτο γύρο.

13. Chris Hero

Εξαίρετος Wrestler και είχε και μικρό πέρασμα από το WWE. Είναι από τα φαβορί. 8η εμφάνιση του στο BOLA, έχοντας εμπειρία από τελικούς, μιας και έχει βρεθεί τρεις φορές στον τελικό. Το παράξενο; Δεν έχει κερδίσει κανέναν. Μήπως αυτή είναι η χρονιά του; Πρώτα όμως πρέπει να περάσει το εμπόδιο του γερόλυκου Jushin Thunder Liger.

14. Mark Andrews

Δεύτερη χρονιά του στο BOLA. Πέρυσι αποκλείστηκε από τον Will Ospreay. Θα τα πάει καλύτερα φέτος; Φέτος τίθεται αντιμέτωπος με τον Pete Dunne

15. Ricochet

Για κάποιους ο καλύτερος Wrestler στον κόσμο. Το μεγαλύτερο όνομα κατά την γνώμη μου, θεαματικός και έχει ένα φανταστικό Move-set. Βέβαια θα βρει μπροστά του το τέρας Jeff Cobb. Δύσκολος αντίπαλος. Ο ένας από τους τρεις στην λίστα που έχει κερδίσει το BOLA, το 2014. Θέλει να γίνει ο μόνος, που το κατακτάει δύο φορές.

16. Matt Riddle

Πρώην UFC Fighter, μόλις 18 μήνες στο Pro Wrestling αλλά ο άνθρωπος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Αουτσάιντερ αλλά θα το προσπαθήσει. Πρώτος αγώνας με Kyle O'Reily.

17. Matt Sydal

Πρώην Evan Bourne και ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους στο τουρνουά. Είναι τρομερός και θα αντιμετωπίσει τον παλιό του γνώριμο, John Hennigan

18. Marty Scurll

Όχι από τα φαβορί, αλλά σίγουρα ένας από τους λίγους μη High Flyers αλλά από τους παλαιστές με εξαιρετική τεχνική. Δύσκολο έργο όμως. Αντιμετωπίζει τον Pentagon Jr. ή Pentagon Dark

19. Kyle O'Reily

Από τους πιο ολοκληρωμένους Pro Wrestlers στον πλανήτη. Νικητής το 2013 σε ένα αγώνα που κάποιοι θεωρούν έναν από τους καλύτερους στο BOLA, μαζί με τον Michael Elgin. Αντιμετωπίζει τον Matt Riddle στον πρώτο αγώνα.

20. Fenix

Πιστεύω ότι αυτός και ο Ricochet είναι οι δύο καλύτεροι High Flyers στο τουρνουά. Πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Ο πρώτος Triple Crown Champion στο Lucha Undergound. Πρώτος του αγώνας με τον μαχητικό Will Ospreay.

21. Zack Sabre Jr. 

Εξαιρετικός Wrestler, καλός Grappler και είναι καλός στα Submissions.  Περυσινός νικητής, νυν PWG World Champion Και θέλει να γίνει ο πρώτος που κατακτάει το τουρνουά Back To Back. Αντιμετωπίζει τον πρώην εχθρό και Tag Partner του, Tommy End

22. Will Ospreay

Από τα πιο καυτά ονόματα στο Pro Wrestling αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή έχει Rivarly με τον Vader. Έχει βγάλει πρόσφατα ένα θεαματικό αγώνα με τον Ricochet. Να δούμε τι θα κάνει φέτος στο τουρνουά. Αντιμετωπίζει τον Fenix στον 1ο γύρο.

23. Pentagon Jr. 

Από τους δημοφιλέστερους Luchadores. Από τα Φαβορί να κατακτήσει το BOLA για πρώτη φορά στην καριέρα του. Δεν φοβάται τίποτα και έρχεται δριμύτερος μετά από έναν τραυματισμό στην πλάτη. Αντιμετωπίζει τον Scurll και είναι φαβορί για την νίκη

24. Jushin Thunder Liger

Τον γηραιότερο τον αφήσαμε για το τέλος. 51 χρονών. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία που συμμετέχει σε BOLA. Αλλά δεν μπορείς να αφήσεις έξω τον άνθρωπο που έκανε γνωστό το Shooting Star Press

Match Card Day 1:

Chris Hero vs Jushin Thunder Liger
Tommy End vs Zack Sabre Jr.
Fenix vs Will Ospreay
Jeff Cobb vs Ricochet
Matt Sydal vs John Hennigan
Pentagon Jr. vs Marty Scurll
Non Tournament Match: Dalton Castle and The boys vs Young Bucks and Adam Cole

Match Card Day 2:

Sami Calihan vs Cody Rhodes
Cedric Alexander vs Mark Haskins
Kyle O'Reily vs Matt Riddle
Kamaitachi vs Trevor Lee
Mark Andrews vs Pete Dunne
Dalton Castle vs Jack Galaggher

Match Card Day 3:

Η τρίτη ημέρα θα περιέχει τους Προημιτελικούς, Ημιτελικούς και το Triple Threat Elimination που θα είναι ο τελικός

Οι <<πρωτάρηδες>>

Matt Riddle
Cody Rhodes
Jeff Cobb
Dalton Castle
Jack Galaggher
Jushin Thunder Liger
John Hennigan
Kamaitachi
Mark Haskins

Οι Προηγούμενοι νικητές:


Ο Νεότερος:

Kamaitachi

Ο γηραιότερος:

Jushin Thunder Liger


Αυτά από εμένα. Ας έχουμε ένα καλό BOLA με ωραίους αγώνες.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.