SmackDown Live 13/09/16 : ''Αρχίζει να παίρνει μορφή το No Mercy''


Το μπλέ show ξεκινάει δείχνοντάς μας το τι έγινε στο Backlash, οπού είδαμε να  διεκδικούνται δύο νέα πρωταθλήματα, καθώς και την νίκη του AJ Styles κερδίζοντας έτσι το WWE World  Championship.

Στην συνέχεια, ο νέος πρωταθλητής AJ Styles κάνει την έφοδό του στο ring, και αρχίζει να λέει σε όλο το κόσμο που βρίσκοταν στην arena πώς τους το είχε πει απο την αρχή πως θα κέρδιζε το πολυπόθητο χρύσο, και είπε πως τώρα αυτός είναι ο Champ that runs the Camp. Ξαφνικά ακούγεται η μουσική του John Cena όπου μπαίνει στο ring και ζητάει αγώνα για το WWE World  Championship. Αμέσως μετά έρχεται και ο Dean Ambrose ο οποίος εξηγεί στον AJ Styles ότι έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος που τον χτύπησε κάτω απο την ζώνη με αποτέλεσμα να ζητάει και o Ambrose αγώνα για το WWE World Championship. Ο Shane McMahon εμφανίζεται, και ανακοινώνει πως στο No Mercy ο AJ Styles θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον John Cena και στον Dean Ambrose σε ένα Triple-Threat Match. Επίσης ο Shane ανακοινώνει πώς αργότερα ο John Cena μαζί με τον Dean Ambrose θα αντιμετωπίσουν τον AJ Styles με έναν tag team partner της επιλογής του.

Πρώτος Αγώνας: The Usos εναντίον Zack Ryder & Mojo Rawley

Την νίκη πήραν οι  Usos μετά απο ένα superkick του Jimmy και ένα frog splash απο τον Jey Uso.

Στην συνέχεια ανεβαίνουν προς το ring ο Miz με την Maryse. Ο Miz είπε πως όλο το WWE Universe τον αποκαλούσε δειλό αλλα αυτός τους απέδειξε πως δεν ήταν αφού έφυγε απο το Backlash νικητής. Μετά είπε πως έχει κρατήσει τον τίτλο περισσότερο απο τον Pat Patterson, Triple H και τον Dolph  Ziggler κάνοντας έτσι τον τίτλο πιο ''prestigious'' απο ποτέ. Όμως διακόπτει ο Dolph Ziggler λέγοντας πώς ο Miz δεν θα γίνει ποτέ ένας πραγματικός main eventer. Ακούγετε η μουσική του Daniel Bryan ο οποίος λέει στον Miz πως ή Maryse είναι ο μόνος λόγος πού είναι ακόμα πρωταθλητής και πως ο  Dolph θα πάρει title shot.

Δεύτερος Αγώνας: Baron Corbin εναντίον Apollo Crews

Ο αγώνας διακόπτεται απο τον Jack Swagger, με τον Baron Corbin να φεύγει απο το ring.

Tρίτος αγώνας: Naomi εναντίον Alexa Bliss εναντίον Carmella εναντίον Νikki Bella εναντίον Natalya σε ένα number one contender's match.

Νικήτρια η Alexa Bliss με ένα Twisted Bliss στην Carmella.


Αργότερα, ο AJ Styles συναντάει τον Daniel Bryan, όπου ο δεύτερος ανακοινώνει στον AJ πώς o tag team partner του θα είναι ο James Ellsworth.

 Ο Randy Orton μπαίνει στο ring και αρχίζει να λέει για τον Bray Wyatt πως το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μιλάει και ότι τον περιμένει στο ring. Στο titantron εμφανίζεται ο Bray και λέει στον Orton ''DON'T SLEEP'. Αμέσως σβήνουν τα φώτα και όταν ξανανοίγουν ο Bray βρίσκεται πίσω από τον Randy έξω στο ring αλλα δεν του επιτίθεται. Τα φώτα σβήνουν και ξανανοίγουν πάλι όμως αυτήν την φορά μέσα στον ring βρίσκεται ο Erick Rowan ο οποίος επιτίθεται στον Randy χωρίς αποτέλεσμα με τον Viper να κάνει RKO.

Tέταρτος Αγώνας: Dean Ambrose & John Cena εναντίον AJ Styles & The Miz (Aντικατέστησε τον Ellsworth)

Την νίκη πήραν οι Dean Ambrose και John Cena, με τον Dean να πετάει τον AJ έξω απο το ring  και τον Cena να κάνει pinfall στον Miz μετά απο ένα Attitude Adjustment.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.