WWE Live Event: Manila 9/9/16.



* Ο Cesaro κατάφερε να πάρει την νίκη με Sharpshooter, απέναντι στον Sheamus. Παρόλα αυτά η νίκη δεν μέτρησε για το Best of 7 Series.


* O Braun Strowman νίκησε τον Goldust, με τον τελευταίο να ''λιποθυμάει'' στο Bear Hug του ''A Mountain of a Man''.


* O Neville νίκησε τον Curtis Axel, έπειτα από το Falcon Arrow.


* Οι WWE Tag Team Champions New Day, υπερασπίστηκαν με επιτυχία τους τίτλους τους απέναντι στους The Shining Stars και στους Karl Anderson και Luke Gallows.
* O John Cena κέρδισε τον The Big Show.


* Η WWE Women's Champion Charlotte, υπερασπίστηκε με επιτυχία απέναντι στην Sasha Banks μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα, η κόρη του Ric, έκλεψε την νίκη μετά από ένα roll-up με την βοήθεια των σχοινιών.


* Ο Roman Reigns κέρδισε τον Chris Jericho μετά από Spear. O Chris Jericho πρίν τον αγώνα είχε ένα εξαιρετικό και αστείο ταυτόχρονα heel promo. 


* Στο main event της βραδιάς ο WWE Universal Champion Kevin Owens υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του σε triple threat μάτς απέναντι στους Sami Zayn και Seth Rollins. Ο αγώνας της βραδιάς τελείωσε μετά από Helluva kick του Zayn στον Rollins, με τον ''KO'' να κάνει αμέσως το Pop-Up Powerbomb στον Zayn για την νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι Cesaro και Neville είχαν εξαιρετική αντίδραση από το κοινό μετά τις νίκες τους, αντίθετα ο John Cena είχε μέτρια αντίδραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.