NXT 7/9/16: Η ''Strong Style'' Era μόλις ξεκίνησε!

Πρώτη νίκη ''πρωταθλητή'' για Shinsuke Nakamura, Ήττα για τον Μεξικανό Andrande ''Cien'' Almas απέναντι σε Austin Aries, νικηφόρο ντεμπούτο για Ember Moon μπροστά στο κοινό του Full Sail University και πολλά ακόμη στο χθεσινό επεισόδιο του NXT. Ακολουθεί ολοκληρωμένο ρεπορτάζ.


Την αυλαία άνοιξε ένας αρκετά υποσχόμενος Tag Team αγώνας με τους TM61 να αντιμετωπίζουν τους Tony Nese και Ariya Daivari. Την νίκη τελικά κατάφεραν να πάρουν οι TM61 με το Thunder Valley, με τον Miller να κάνει το pinfall στον Daivari. 


Στην συνέχεια την Asuka, για πρώτη φορά μετά την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου της ενάντιας της Bayley στο TakeOver: Brooklyn II, είχε την ευκαιρία να έχει ως καλεσμένη ο Tom Phillips. Η Asuka με σεβασμό στο πρόσωπο της Bayley, έστειλε μήνυμα-φωτιά στην γυναικεία κατηγορία του NXT, λέγοντας πως καμία δεν είναι ικανή και δεν αξίζει να έχει ευκαιρία για τον τίτλο της.


Στην συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το νέο ταλέντο του NXT, ο λόγος για την Ember Mood η οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο NXT TakeOver: Brooklyn, αλλά για πρώτη φορά πάλεψε μπροστά από το κοινό του Full Sail University, η Moon πήρε την νίκη με pinfall απέναντι της Leah Von μετά από Stunner από την κορυφή των σχοινιών. 


Μικρή συνέντευξη έδωσε και ο No Way Jose λίγο αργότερα μιλώντας για τον Bobby Roode. 


Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Aries να διακόπτει συνέντευξη του Andrande ξεκινώντας mini-feud που οδήγησε σε αγώνα στο χθεσινό επεισόδιο. Μετά από πολλές προσπάθειες του Andrande ''Cien'' Almas και αφού έδειξε γιατί τον αποκαλούν έναν απτούς καλύτερους luchadores, o ''The Greatest Man That Ever Lived'' κατάφερε να φύγει με την νίκη μετά από το κλασσικό Last Chancery.

Τον Steve Cutler που εντυπωσίασε την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας τον Kenneth Crawford, μετά από επιθυμία και του ίδιο αντιμετώπισε ο νέος NXT Champion. Shinsuke Nakamura σε non-title match. O Samoa Joe βρέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών μιλώντας αξιοπρεπέστατα για τον Ιάπωνας. Και φυσικά τον είδε να φεύγει νικητής από τον πρώτο του αγώνα ως πρωταθλητής.

Αποτελέσματα NXT: 7/9/16.

  Oι TM61 νίκησαν τους Tony Nese και Ariya Daivari.
  Η Ember Moon νίκησε την Leah Von.
  Ο Austin Aries νίκησε τον Andrande ''Cien'' Almas
  O Shinsuke Nakamura νίκησε τον Steve Cutler.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΚΛΙΚ εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.