TNA Impact Wrestling 1/9/16:Δραπέτευσε με την νίκη ο Lashley



Μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Bobby Lashley και κράτησε τον TNA World Heavywight τίτλο, αν και ο Mike Bennett ήταν πάρα πολύ κοντά, αλλά ο πρώην φίλος του, Moose, δεν του έδωσε τον σωλήνα που κρατούσε και έφυγε από το Ring. Νέους κάτοχους έχουν πλέον ο TNA Knockouts τίτλος και και ο TNA X-Division τίτλος. 

Αποφασισμένος ο Bennett!

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την είσοδο του Mike Bennett στο Ring, πάντα μαζί με την Maria, και μίλησε για τον επικείμενο αγώνα του στο Main Event για τον μεγαλύτερο τίτλου του TNA και τελείωσε λέγοντας πως θα φύγει ως ο TNA World Heavyweight Champion! Στην συνέχεια ήρθε στο Ring o TNA World Heavyweight Champion Bobby Lashley και είπε πως είναι ασταμάτητος και στο Main Event θα κερδίσει εύκολα τον <<Miracle>>

Δύσκολα ο Matt Hardy.

Στον αγώνα που άνοιξε το Show, O Matt Hardy κέρδισε τον Crazzy Steve της Decay, μετά από την βοήθεια του Brother Nero. Μετά τον αγώνα, ο Crazzy Steve είπε στα αδέρφια Hardys, πως ο King Maxel, είναι γιος του μέλους της Decay, Rosemary.

Για δεύτερη φορά πρωταθλητής ο DJZ

Στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς, ο Zema Ion κατέκτησε το X-Division πρωτάθλημα για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε έναν Ultimate X αγώνα. Ο Braxton Sutter ενώ ήταν σχεδόν έτοιμος να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο TNA, ο Rockstar Spud του επιτέθηκε με μια καρέκλα και του κόστισε την νίκη. Ύστερα οι συνεργάτες Trevor Lee και Andrew Everett προσπάθησαν να πάρουν τον τίτλο, αλλά ο εκπληκτικός DJZ ξεκρέμασε πρώτος τον τίτλο, μέσα από τα χέρια των Lee και Everett.

Με άγριες διαθέσεις ο Aron Rex

Ο Drew Galloway βγήκε στο Ring για να μιλήσει για τις πράξεις του στο προηγούμενο επεισόδιο. Διακόπηκε από τον Billy Corgan, ο οποίος των τιμώρησε στέλνοντας τον Aron Rex στο Ring με αποτέλεσμα να έχουμε Brawl.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο EC3

Σε έναν μικρό αγώνα, ο Ethan Carter επικράτησε πολύ εύκολα του πρώην King Of The Mountain Champion, Eli Drake και συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική φόρμα

Νέα πρωταθλήτρια Knockouts η Maria

Αρχικά, η Allie βγήκε στο Ring για να μοιραστεί τη χαρά της για την κατάκτηση του τίτλου με το κοινό, αλλά διακόπηκε από το αφεντικό της Maria Bennett. H Maria της είπε πως δεν αξίζει για να είναι πρωταθλήτρια και την διέταξε να ξαπλώσει και να χάσει τον τίτλο της από την ίδια. Η Allie αν και δίστασε στην αρχή. έκανε ότι της είπε η Maria και έχασε τον τίτλο από την Maria. Πάμε στο Main Event.

Προδοσία και Retain από Lashley

Σε Σε έναν No DQ αγώνα ο Lashley υπερασπίστηκε με επιτυχία τον TNA World Heavywight τίτλο απέναντι στον Mike Bennett. O Bennett έφτασε κοντά στην νίκη σε πολλά σημεία αλλά την ώρα που ο Bennett ζήτησε τον σωλήνα από τον Moose, o συνεργάτης του τον άφησε με αποτέλεσμα ο Lashley να βρει την ευκαιρία να τελειώσει τον Bennett με ένα δυνατό Spear και ο Bennett δέχτηκε το Pinfall. Μετά, ο Bennett πήρε το μικρόφωνο και αποκάλεσε τον Moose έναν αποτυχημένο παίκτη του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Στην συνέχεια ο Bennett τον χαστούκισε και ο Moose αντέδρασε με Clothesline και στάθηκε πάνω από τον Bennett για να κλείσει το επεισόδιο

                                Παρακάτω ο σύνδεσμος για να δείτε το επεισόδιο:
                                           
                           http://watchwrestling.uno/watch-tna-impact-wrestling-1516/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.