5 αγώνες που ίσως τραβούσαν το ενδιαφέρον!


Θέλω να σας μιλήσω για 5 αγώνες που ίσως θα δούμε σύντομα στο WWE.

Πρώτος αγώνας:John Cena εναντίον Sami Zayn , θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε επιτέλους τον Cena να γίνεται Heel και να ξεκινάει μια μεγάλη κόντρα με τον Zayn.Αν θυμάστε καλά οι δυο τους είχαν ξανά συγκρουστεί για τον U.S τίτλο όταν ο Cena ήταν ο κάτοχος της ζώνης.Οι δυο τους τα είχαν δώσει όλα και ο αγώνας ήταν μέχρι τελικής πτώσης νικητής είχε βγει ο "Champ".

Δεύτερος αγώνας:Roman Reigns εναντίον The Rock , μπορεί αυτός ο αγώνας δεν πιστεύω ότι θα γίνει αφού ο The Rock δεν αγωνίζεται στο WWE αλλά ακόμα έχει συμβόλαιο. Για μένα αυτός ο αγώνας θα ήταν πάρα πολύ καλός αφού είναι δύο παλαιστές που δεν τα παρατάνε εύκολα , αυτός ο αγώνας θα ήταν ότι πρέπει για ένα main event , όμως θα ήθελα να γίνει Heel ο Reigns.

Τρίτος αγώνας:A.J. Styles εναντίον Club , μπορεί να έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές μπορεί να έχουν βοηθήσει τον Styles σε νίκες αλλά μία κόντρα σε ένα εναντίον δύο θα ήταν ότι πρέπει για να αφήσει το κοινό ευχαριστημένο.

Τέταρτος αγώνας:Randy Orton εναντίον Triple H , δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω νοσταλγήσει τις φορές που οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι.Ενα Heel In A Cell ή ένα Extreme Rules θα ανέβαζε τον πήχη στην κόντρα αυτή.

Πέμπτος αγώνας:Kevin Owens εναντίον Shinsuke Nakamura εναντίον Finn Balor , το καλύτερο το άφησα για το τέλος , δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσεις αυτούς τους τρεις παλαιστές ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο.Σε περίπτωση που διεξαγόταν ένας τέτοιος αγώνας θα έμπαινε στο top 5 με τα καλύτερα  triple threat της ιστορίας του WWE.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.