Lucha Underground 7/9/16: Επέστρεψε για τα καλά το Lucha Underground!


Σε μια εξαιρετική βραδιά, το Lucha Underground επέστρεψε και δείχνει ότι θα είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Είχαμε 2 Title Matches, αλλά και έναν αγώνα όνειρο, αυτό του Pentagon Dark και του Rey Mysterio Jr. Παρακάτω τα αποτελέσματα:

Δεν χάνει τον τίτλο ο Matanza!
Το πρώτο Show άρχισε με τον Dario Cueto να κάνει ένα Promo μαζί με τον Matanza Cueto, για το ντεμπούτο της 3ης σεζόν του Lucha Underground! Ανακοίνωσε το Main Event της βραδιάς, που θα είναι το Rey Mysterio Jr. vs Pentagon Jr. Ύστερα από λίγο, μας ανακοίνωσε έναν τροχό, που από εκεί θα μαθαίνουμε τον διεκδικητή του Lucha Underground τίτλου κάθε εβδομάδα!


Τελικά ο τυχερός που θα διεκδικούσε τον τίτλο ήταν ο Son Of Havoc και θα αντιμετωπίσει τον Matanza στον πρώτο αγώνα της 3ης σεζόν.


Το πάλεψε ο Son Of Havoc, αλλά υπερίσχυσε ο Matanza!


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, που ήταν για το Lucha Underground πρωτάθλημα, Ο Matanza κράτησε τον τίτλο του απέναντι στον μαχητικό, Son Of Havoc. O Havoc έφτασε κοντά στην νίκη σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά ο Matanza, είναι θηρίο και δύσκολα θα χάσει τον τίτλο του. Ο Μatanza πήρε την νίκη, με ένα Catching Wrath Of Gods. Ωραίος αγώνας για Oppening Match!

Στην συνέχεια, είχαμε ένα Backstage Segment, με τους πρώην Trios Tag Team Champions, μαζί με την Taya, μπήκαν στο γραφείο του Dario Cueto, και ο Mundo ζήτησε αγώνα για το Lucha Underground πρωτάθλημα, αλλά ο ιδιοκτήτης του Lucha Underground αρνήθηκε. Ο Mundo ζήτησε και αγώνα με την Sexy Star για το Gift Of The Gods Championship, αλλά ο Dario είπε πως ούτε ο Mundo, ούτε ο Jack Evans, αλλά ούτε και ο PJ Black δικαιούνται Title Match, αφού έχασαν τον αγώνα τους στο Ultima Lucha Tres. Έτσι, είπε στους τρεις ότι αφού θέλουν τόσο πολύ ένα τίτλο, θα αγωνιστεί η Taya για αυτόν και θα είναι απέναντι στην Sexy Star για το Gift Of The Gods Championship, στον επόμενο αγώνα.


Στο Ring βρέθηκε μετά η Ivelisse και μίλησε πόσο θα ήθελε να πάρει την νίκη στο Ultima Lucha dos. Κατηγόρησε την Catrina που δεν έγινε αυτό και την προκάλεσε από τώρα σε αγώνα στο Ultima Lucha tres. Αν και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει, ο αγώνας αυτός έγινε επίσημος, αφού η Catrina αποδέχθηκε την πρόκληση της "Baddest Bitch".


Δύσκολα η Sexy Star!


Στο δεύτερο Title αγώνα της βραδιάς, η Sexy Star διατήρησε τον τίτλο της κόντρα στην Taya με Small Package. Μετά τον αγώνα, οι Worldwide Underground επιτέθηκαν βίαια στην Sexy Star, μέχρι να έρθουν οι Trios Tag Team Champions, Fenix, Drago και Aerostar και να σώσουν την Sexy Star. Oι 4 πρωταθλητές στάθηκαν όρθιοι στο Ring.

Είχαμε άλλο ένα Backstage Segment, με τον Marty Martinez να μπαίνει στο γραφείο του Dario Cueto και να του λέει πως είναι η ώρα του να γίνει το κορυφαίο αστέρι της εταιρίας. Ο Cueto του είπε πως πρέπει να παλέψεις σκληρά για να φτάσεις εκεί και τον έβαλε σε Weapons Of Mass Destruction αγώνα με τον Killshot. Ο Martinez γελώντας έφυγε από το γραφείο του Dario Cueto.


Δεν δείχνει έλεος ο Pentagon Jr!


Και φτάσαμε στο Main Event. Σε έναν ονειρικό αγώνα, οι Rey Mysterio και Pentagon Jr. ήρθαν αντιμέτωποι και είχαν στο μυαλό τους την νίκη. Το κοινό ήταν μοιρασμένο. Σε έναν όμορφο αγώνα, Ο Rey Mysterio πήρε την νίκη με ένα Senton Piledriver, κίνηση που κάνει συχνά ο Pentagon Jr. Μετά τον αγώνα, ο Pentagon Jr. επιτέθηκε στον Rey Mysterio, και θέλησε να του σπάσει το χέρι, αλλά ο μαθητής του Rey Mysterio, Dragon Azteca Jr, έσωσε τον μέντορά του και ο Pentagon έφυγε από το Ring.

Στο τελευταίο Backstage Segment, o Vampiro είπε στον Prince Puma πως από τότε που έχασε από τον Mil Muertes, είναι αγνώριστος και τελείωσε, λέγοντας του πως για τον δρόμο προς την κορυφή, πρέπει να ξεκινήσει από τον Mil Muertes!

Αν θέλετε να δείτε το επεισόδιο κάντε κλικ εδώ

1 σχόλιο:

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.