Smackdown Live 6/9/16: Βρώμικο παιχνίδι από τον Styles!


Σε ένα όμορφο επεισόδιο του Smackdown, o Styles ξάπλωσε τον Ambrose με ένα Low Blow και πάει με το Momentum στο Backlash. Μάθαμε τους διαγωνιζόμενους για τον αγώνα για τους Smackdown Tag Team τίτλους, αλλαγή Stipulation στο Womens Six Pack Challenge, νίκη πήρε ο The Miz και πολλά άλλα. Παρακάτω η ανάλυση του επεισοδίου:

Το πάνω χέρι οι Naomi, Nikki Bella και Becky Lynch!



Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Shane Mcmahon να μπαίνει στο Ring και να μας ανακοινώνει ότι από εδώ και πέρα, ο αγώνας Six Pack Challenge, θα είναι Elimination και στο επεισόδιο θα έχουμε ένα Six Man Tag Team Match, με τις Carmella, Natalya και Alexa να αντιμετωπίζουν τις Becky, Nikki και Naomi! Στη συνέχεια κάλεσε στο Ring την Becky Lynch  η οποία είπε ότι αυτή η Κυριακή θα γραφτεί στην ιστορία, γιατί θα γίνει η πρώτη Womens Champion. Ύστερα, η Becky διεκόπη από την Natalya, η όποια πρόσβαλλε την ίδια. Ακολούθησε η Alexa Bliss, η οποία είπε στην Becky να σταματήσει να μιλάει για το παρελθόν της. Στο Ring κατέφθασε η Carmella, η οποία είχε έναν μικρό καυγά με την Alexa. H Natalya τις σταμάτησε, λέγοντας πως αυτό που κάνει οι Becky, το κάνει για να μην είναι ενωμένες. Οι 3 Womens, Alexa Bliss, Carmella και Natalya ήταν έτοιμες να επιτεθούν στην Becky, ήρθαν οι Naomi ai Νikki Bella Για να βοηθήσουν. Μετά από ένα Brawl, οι Faces υπερίσχυσαν.

Ακολούθησε ένα Backstage Segment, με τον The Miz να μπαίνει στο γραφείο των Shane Mcmahon και Daniel Bryan και να ζητάει τον λόγο γιατί έδωσαν στον Ziggler το Shot για τον τίτλο του. Του είπαν αν δεν θέλει να τον αντιμετωπίσει, τότε πρέπει να αφήσει τον τίτλο του.

Σημαντική νίκη για τον The Miz!



Σε έναν καλό αγώνα, ο Crews έφτασε πολύ κοντά στην νίκη, αλλά όταν βγήκε από το Ring, ο Miz τον έσπρωξε στον Dolph Ziggler, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Ο Μiz, αφού τον έριξε στο Turnbuckle, τον έφερε στο Ring για να εκτελέσει το Skull Crushing Finaleγια την νίκη. Ο Ziggler τον κάλεσε στο Ring, αλλά ο Miz δεν πήγε και είπε στην Maryse να πάει τον τίτλο του.

Ακολούθησε promo του Bray Wyatt, όπου είπε πως πλέον αυτός είναι ο Predator Και όχι ο Randy Orton. Φαίνεται αποφασισμένος ο Bray Wyatt!

Το πάνω χέρι οι Heels, πριν το Backlash!




Μια μεγάλη νίκη έδωσε οι Carmella, αφού κέρδισαν τις Nikki Bella, Becky και Naomi. Η Becky προσπαθούσε σε ολόκληρο τον αγώνα να κάνει Tag σε κάποια από τις παρτενέρ της. Όταν έκανε στην Nikki, ξέσπασε ένα Brawl ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες και στο Ring βρέθηκε η Carmella Και η Nikki Vella και η νεαρή αθλήτρια κλείδωσε την πρώην Divas Champion στο Code Of Silence και δεν άφησε άλλη επιλογή στην Nikki, από το να παραδοθεί.

Έδειξαν άλλο εαυτό τα αδέρφια Uso!



Στον πρώτο ημιτελικό για το τουρνουά, για τους Tag τίτλους, η American Alpha πήρε την νίκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κόντρα στους Usos. Μετά την λήξη του αγώνα, οι Usos μπήκαν να συγχαρούν τους Jordan και Gable, αλλά επιτέθηκαν στους αντιπάλους τους! Στόχευσαν το πόδι του Gable, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν νοκ άουτ για 2-4 εβδομάδες και όπως σας ενημερώσαμε θα χάσουν τον αγώνα τους για τους τίτλους, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Στην συνέχεια είχαμε ένα Promo του Fandango, o οποίος κάλεσε μια γυναίκα στο Ring, για να χορέψουν. Αποδείχτηκε ότι αυτή η γυναίκα δεν ήξερε να χορεύει, με αποτέλεσμα να την διώξει. Στο Ring ήρθε μετά ο Kane και εκτέλεσε το Chokeslam στον Fandango, για να κλείσει το Segment!

Δείχνουν δυνατοί μαζί οι Heath Slater και Rhyno!




Στον δεύτερο ημιτελικό για το τουρνουά των Tag Team τίτλων, οι Heath Slater και Rhyno νίκησαν τους Hype Bros, με τον Rhyno να εκτελεί το Gore στον Zack Ryder και να εξασφαλίζει την θέση τους στον τελικό και στον αγώνα για τους Smackdown Tag Team Titles! Oι Hype Bros θα έχουν ευκαιρία να πάνε και αυτοί στον τελικό, αφού η American Alpha δεν μπορεί να αγωνιστεί. Οι Hype Bros θα αντιμετωπίσουν τους Usos στο Backlash, με τον νικητή να βρίσκει στον δρόμο του τους Heath Slater και Rhyno!

Ο Styles το Momentum στο τελευταίο Smackdown πριν το Backlash!



Στο τελευταίο Segment της βραδιάς, ο Dean Ambrose κορόιδεψε τον Styles, δίνοντας του ένα τρόπαιο συμμετοχής, επειδή τον λυπήθηκε που δεν κερδίζει τίποτα. Ο Styles του απάντησε λέγοντας του ότι αυτό που έχει στο χέρι του (Never Give Up Wristband) είναι τρόπαιο από τον προηγούμενο αντίπαλο που κέρδισε και ο τίτλος που κρατάει στο χέρι του, δεν θα είναι πια δικό του, αφού την Κυριακή θα του το πάρει. Ο Ambrose απάντησε στον Styles, ότι όταν κάποιος αγωνίζεται με αυτόν, τότε βρίσκεται στο πεδίο μάχης του Ambrose. Τελείωσε λέγοντας του, ότι τον έχει κερδίσει και θα το ξανακάνει στο Backlash, απέναντι στο πρόσωπο που έρχεται στην δεύτερη θέση. Ο Styles εκνευρισμένος, χτύπησε τον αντίπαλο του με Low Blow για να κλείσει το Show!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το επεισόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα δικαιώματα κάθε ανάρτησης ανήκουν αποκλειστικά στο Pro Wrestling Greece. Από το Blogger.